|
Porodowka w Halifaxie
|
| Lola |
Dodany dnia 14-07-2010 16:21
|
Nowicjusz

Data rejestracji: 14.07.10
|
Witam :)
Jestem w 25 tygodniu ciazy i musze wybrac sobie szpital w ktorym chce rodzic.
Slyszalam, ze w Halifax jest jakis nowy szpital z porodowka, super wyposazony itp.
Dodam, ze jestem z Huddersfield i nie znam wogole Halifaxu. Czy moglby mi ktos napisac jak nazywa sie ten nowy szpital i gdzie sie znajduje. Napiszcie jakie sa wasze opinie na jego temat.
Z gory dziekuje za odpowiedzi.
Pozdrawiam |
| |
|
|
| stokrotka |
Dodany dnia 15-07-2010 19:02
|
Nowicjusz

Data rejestracji: 07.08.09
|
Witam!!! Ja mieszkam w Halifax.Mam termin porodu za 10 tygodni , Jest to moje pierwsze dziecko i z tego co wiem od poloznej porod ma sie odbyc w Calderdale Birth Centre to jest jakies centrum przy szpitalu.Jesli chodzi o szpital to nazywa sie Carderdale Royal Hospital a adres to:Salterhebble, HX30PW. Jesli chodzi o opinie to na razie nic nie moge powiedziec poki sama sie nie przekonam. Pozdrawiam |
| |
|
|
| Lola |
Dodany dnia 16-07-2010 08:07
|
Nowicjusz

|
Witaj stokrotka :)
dzi?kuj? za odpowiedz i ?ycz? szcz??liwego rozwi?zania! no i czekam na opini? jak ju? b?dziesz po....
Powodzenia ;) |
| |
|
|
| Lemoonka |
Dodany dnia 16-07-2010 12:26
|
Nowicjusz

Data rejestracji: 01.01.70
|
Hej Lola , ja ju? rodzi?am w tym szpitalu , warunki s? doskona?e , dyskretna opieka po?o?nych , ?adne przestronne sale , wybierasz pozycje i miejsce gdzie chcesz rodzic , ?ó?ko , pod?oga , ??zienka itp ja jako trzecioródka na znieczulenie nie mia?am co liczy? , jedynie gas , który jedynie mnie rozprasza? a nie pomaga? w czymkolwiek , je?li chcesz wiedzie? wi?cej , pytaj , ch?tnie odpowiem |
| |
|
|
| Lola |
Dodany dnia 16-07-2010 12:54
|
Nowicjusz

|
Lemoonka napisa?/a:
Hej Lola , ja ju? rodzi?am w tym szpitalu , warunki s? doskona?e , dyskretna opieka po?o?nych , ?adne przestronne sale , wybierasz pozycje i miejsce gdzie chcesz rodzic , ?ó?ko , pod?oga , ??zienka itp ja jako trzecioródka na znieczulenie nie mia?am co liczy? , jedynie gas , który jedynie mnie rozprasza? a nie pomaga? w czymkolwiek , je?li chcesz wiedzie? wi?cej , pytaj , ch?tnie odpowiem
Witaj Lemoonka 
Bedzie to moj pierwszy porod i powiem szczerze, ze sie troche boje. Naczytalam sie roznych rzeczy w necie, nasluchalam od kolezanek i teraz glowa mi pekaod nadmiaru informacji a i tak mam wrazenie ze nadal nic nie wiem
Dobrze, ze od Ciebie chociaz uslyszalam, ze szpital jest ok. Uspokaja mnie to troche. Choc nadal mam spory metlik w glowie. Mieszkam w Huddersfield i chcialabym rodzic w Halifax ale boje sie ze to za daleko. W sumie od mojego domu jedzie sie tam ok 20 minut, ale po glowie kolataja mi sie mysli "co bedzie jak pojade za wczesnie i jak mnie odesla do domu i w drodze powrotnej cos sie stanie" albo "co jesli nie zdaze", "co zrobie jesli moj maz bedzie w tym czasie w pracy....." hahaha smieszne to brzmi ale takie mysli mi sie kolataja po glowie.
Staram sie pocieszyc, ze nie ja jedna i ze przeciez porod to rzecz naturalna ale jakos mi to nie pomaga
Dziewczyny wesprzyjcie panikare 
Pozdrawiam |
| |
|
|
| Lemoonka |
Dodany dnia 16-07-2010 13:08
|
Nowicjusz

|
Lola , trzymam kciuki , b?dzie dobrze i nie my?l inaczej  |
| |
|
|
| Lemoonka |
Dodany dnia 29-07-2010 21:06
|
Nowicjusz

|
Lola chyba spokojna jak narazie pozdrawiam
 |
| |
|
|
| Lola |
Dodany dnia 30-07-2010 12:12
|
Nowicjusz

|
Witam
Zapisa?am si? do szko?y rodzenia przedProdem.pl i jest tam du?o informacji na temat porodu i wszystkiego z nim zwi?zanego. Bardzo mnie to uspokoi?o jak mam jakis problem to zagl?dam tak i jest ok no i oczywi?cie czekam z niecierpliwo?ci? na moj? córeczk? 
Pozdrawiam |
| |
|
|
| Lemoonka |
Dodany dnia 31-07-2010 07:56
|
Nowicjusz

|
Lola , mi?o czytac , ze nie denerwujesz sie juz tak bardzo , szczesliwego rozwiazania
 |
| |
|