Hollingworth Lake,
trzeba jecha? nieca?e pó? godz. ale sie op?aca. Fajne jeziorko, p?ywaj? ?aglówki, mo?esz roz?o?y? si? przy samej wodzie, pop?ywa?. Fajne miejsce, polecam.
Lower Lake,
zajebiste, te? niezbyt blisko ale fajne miejsce, mo?esz tam si? roz?o?y? na dziko w miejscach gdzie teoretycznie nie ma wst?pu i ch?on?? dzik? natur?. Du?o zielonych terenów na oko?o, ale polecam i?? tam gdzie tabliczki mówi? ?e nie wolno, bo inaczej ?adnego jeziora nie zobaczysz. A tu? obok tego jeziorka, bardziej legalnie to roz?o?y? kocyk obok w Bretton Country Park i poogl?da? ciekawe dzie?a artystyczne w Yorkshire Sculpture Park.
Pugneys Country Park,
te? z pó? godz. drogi, jeziorko bardziej odkryte, du?o przestrzeni, mo?esz podjecha? autem praktycznie nad sam? pla??, roz?o?y? kocyk, wypi? zimne piwko itp. Po wodzie p?ywaj? ?agle, chyba mo?na te? wypo?yczy? jaki? sprz?t, a po drugiej stronie jeziorka jezeli dojdziesz na piechot? znajdziesz bardziej intymne miejsca, lekko zalesione i zakrzaczone, gdzie mo?na wypocz?? bardziej aktywnie hehe
Bli?ej Halifaxu tak fajnych miejsc nie znam a te? ch?tnie bym pozna?. Jest tylko ma?a sadzawka w Shibden Park gdzie mo?na zrobi? sobie piknik i pop?ywa? na ?ódce.
pzdr.
Davidov26 angielski mam na średniozawansowany . I mam tam znajomych,mam już mieszkanko tylko nie wiem jak jest z pracą. W Polsce mam już dosyć mieszkać i chcę wyjechać!!!
Ludzie!!!! Jaka jest obecnie sytuacja na rynku pracy w HX?? Weźcie coś podpowiedzcie!!! Wchodzę na tą stronę prawie codziennie sprawdzić czy ktoś coś odpisał na forum a tu cisza!!!!
Możliwość komentowania ogłoszeń została włączona i pozostaje w fazie testów, co do forum, pracujemy nad powrotem do dawnej świetności i jesteśmy bliżej niż dalej.